Ingredienser
  • 4 tørrede abrikoser, 1 løg og 1 fennikel skæres ud i fine tern.
  • ½ chili, ½ ingefær og citronskal hakkes så fint, at det støver.
  • ½ mangofrugt, 1 gulerod, ¼ selleri og 1 porre snittes fint.
Instruktioner
  1. Tilsæt  1 knivspids safran og ¼ fl. hvidvin og lad det hele koge ind til vinen er væk.
  2. Tilsæt ½ l. fiskefond, som er kogt på ben fra fiskehandleren eller hønsefond, hvis du ikke har en fiskehandler i nærheden.
  3. Derefter er det ¼ l. piskeflødes tur til at komme i gryden og det hele skal simre til grønsagerne er møre.
  4. Derefter jævnes suppen med maizena, som er udrørt i koldt vand.
  5. Suppen smages til med finthakket persille samt salt og peber. Evt. citronsaft.
  6. Kan tilsættes kylling, fiskestykker eller skaldyr efter smag.
  7. Spis godt hjemmelavet brød til, gerne med oliven og soltørrede tomater.