Ingredienser
  • 2 Kylling Bryster fra landkylling eller 4 alm. kylling bryster
  • 5 spsk. Japansk soya
  • 1dl. Sake (Japansk risbrændevin)
  • 3 tsk. Sukker
  • 2 tsk. Ahornsirup
  • 1/2 spsk. Olie
  • Marizena til at tykne med.
  • 2 skalotteløg i tern
  • 2 fed hvidløg i fine tern
  • 1 dl. hvidvin
  • 4 dl. hønsebouillon
  • 1½ dl. fløde
  • 5 små blommetomater ( fra stilk ) i fine tern
  • 2 spks. timianblade
  • 25 gr. smør
Instruktioner
  1. Steg løg og hvidløg i smørret. Tilsæt kantareller og steg i 2 min. Tilsæt hvidvin og kog lidt ind. Hæld bouillon og fløde ved og kog op. Tilsæt tomater og timian – og kog i ca. 15 min. for svag varme.
  2. Server med ciabattabrød – evt. med tomat og revet ost, bagt 5 min. i ovnDer er
  3. Det hele koges sammen og pensles på kyllingestykker der er sat på træspyd.
  4. Lad dem trække lidt og giv dem 30 min. På 200 grader.
  5. Hvis de skal laves på grill, så stil spydene i en 11/2 liters flaske med vand og låg på, i en halv times tid.