Tilberedningstid : 45 Minutter
6-8 personer
Ingredienser
- 1-2 torsk efter størrelse
- 1 tot dild
- 2 gulerødder
- 1 porre
- 1 kg kartofler
- 1 dl peberrod
- 1 dl kapers
- 250 g bacon
- 8 æg
- sennepssovs:
- 6 spsk mel
- 1/2 pk smør
- 11/2 liter piskefløde
- 1/2 liter supper fra fisken
- 4-5 spsk sennep gerne lidt grov
Instruktioner
- damp eller med helt dækket vand torsk med urter
- Dampes = 15-20 min
- “koges” = 5 min
- kartofler skrælles og skæres i store tern .. og koges i fiskesuppen
- Sovsen … smelt smør .. rør mel med .. tilsæt væde lidt efter lidt til jævn go sauce .. tilsæt senneps efter smag
- Bacon i tern og ristes gyldne på pande.
- æg koges i 8 -10 min.. køles .. pilles… skæres i tern
- torsk pilles fra benene og anrettes evt i fiskegryden eller fad med kartofler under..
- Peberrod, kapers, bacon og æg ligges i kan rundt om.
- sennepsauce ved siden af