Tilberedningstid : 45 Minutter
6-8 personer

Ingredienser
  • 1-2 torsk efter størrelse
  • 1 tot dild
  • 2 gulerødder
  • 1 porre
  • 1 kg kartofler
  • 1 dl peberrod
  • 1 dl kapers
  • 250 g bacon
  • 8 æg
  • sennepssovs:
  • 6 spsk mel
  • 1/2 pk smør
  • 11/2 liter piskefløde
  • 1/2 liter supper fra fisken
  • 4-5 spsk sennep gerne lidt grov
Instruktioner
  1. damp eller med helt dækket vand torsk med urter
  2. Dampes = 15-20 min
  3. “koges” = 5 min
  4. kartofler skrælles og skæres i store tern .. og koges i fiskesuppen
  5. Sovsen … smelt smør .. rør mel med .. tilsæt væde lidt efter lidt til jævn go sauce .. tilsæt senneps efter smag
  6. Bacon i tern og ristes gyldne på pande.
  7. æg koges i 8 -10 min.. køles .. pilles… skæres i tern
  8. torsk pilles fra benene og anrettes evt i fiskegryden eller fad med kartofler under..
  9. Peberrod, kapers, bacon og æg ligges i kan rundt om.
  10. sennepsauce ved siden af