Historien om os
Livsnyder og Bonderøv startede som “Livsnyder og Bonderøv Jens Hansen” og det er ikke tilfældigt 🙂
Mit navn er Jens Hansen, og jeg er både en livsnyder og en bonderøv. Men det har udviklet sig til, at blive en større gruppe af ansatte og samarbejdspartnere som er med til, at give dig en helt unik madoplevelse.

Livsnyder
Jeg selv er uddannet kok, og har i mange år arbejdet med mad som en hobby. Udover det, så har jeg har været restaurant- og køkkenchef. Men efter at opleve det stressede liv i restaurationsbranchen, valgte jeg at omlægge mit liv. Som far til fire dejlige børn er det vigtigere for mig, at tage tiden – stoppe op – og nyde kunsten ved at lave mad. Det at samle familie og venner omkring det store bord er med til at give god livskvalitet.

Bonderøv
Det skyldes at jeg nyder at gå og rode med små spændende projekter og ikke er nervøs for, at kaste mig ud i fag-felter, som jeg ikke altid ved særligt meget om. Det kan være saltning af kød på gammeldags metoder, rygning af kød, unikke og friske råvarer direkte fra producenten. De udfordringer, som dette måtte give, er med til at give både kundskaber og ny viden!

Vi skaber indsigt i gode og friske råvarer.
Deler opskrifter.
Laver events og afholder kurser.
Det handler om at familien får mulighed for, at få nærvær og livsnydelse i deres hverdag eller i weekenden – let og sund mad, med fantastisk smag.

På trods af en travl hverdag for de fleste mennesker, er det vigtigt at vores weekender og fritid med familien – samt venner – nydes fuldt ud. Missionen er, at man til hverdag sagtens kan lave det lette, nemme og hurtige, men det er også vigtigt, at vi planlægger og ligger hjertet i den middag, som vi skal nyde med dem vi holder af.

Find os på Facebook.

Gæste kokke
Udviklingen for Livsnyder og Bonderøv har gjort, at flere og flere har fundet frem til os. Derfor har vi gæstekokke på sammen med mig og det faste personale. Dette er for at kunne serviserer dig bedst muligt og skabe unikke madoplevelser. Og ikke mindst rykke dig og dine sanser – smagen, det visuelle og duften.

Så kort sagt, så er det vores mission at skabe kontakt til de små passioneret producenter, som har lyst til at dele deres råvarer og viden med Livsnyder og Bonderøv, for så at give det videre til dig og din familie, som søger oplevelser af unikke karakter.

LIVSNYDER OG BONDERØV
CVR-NR 37449334
HOVEDGADEN 10A
4652 HÅRLEV

Copyright© 2018, Livsnyder og Bonderøv