Stegte sild i balsamico og lakrids
Tilberedningstid : 45 Minutter
læs mereDampet Muslinger
1 kg muslinger 2 gulerødder 1 porre 1/8 selleri 1/2 l piskefløde 2 dl hvidvin evt hakket dild Muslingerne vasket og renses godt ... sørg for at de åbne tages fra.... snit grønsagerne i små tern 1x1 ... sæt en gryder over med hvidvin og fløde .. kom...
læs mereKogt Torsk
Tilberedningstid : 45 Minutter
6-8 personer
Bautahøjs berømte fiskesuppe
4 tørrede abrikoser, 1 løg og 1 fennikel skæres ud i fine tern. ½ chili, ½ ingefær og citronskal hakkes så fint, at det støver. ½ mangofrugt, 1 gulerod, ¼ selleri og 1 porre snittes fint. Tilsæt 1 knivspids safran og ¼ fl. hvidvin og lad det hele koge ind...
læs mereMandler med lakridspulver
200 g Mandler 2 spsk Lakridspulver 10 minutter ved 170 grader. Når mandlerne er kølet lidt af, så vender du dem i lakridspulveret. De smager super godt, når de er helt afkølet! Ristes i ovnen, dyppes i chokolade og derefter i lakridspulver....
læs mereYakitoristicks
2 Kylling Bryster fra landkylling eller 4 alm. kylling bryster 5 spsk. Japansk soya 1dl. Sake (Japansk risbrændevin) 3 tsk. Sukker 2 tsk. Ahornsirup 1/2 spsk. Olie Marizena til at tykne med. 2 skalotteløg i tern 2 fed hvidløg i fine tern 1 dl. hvidvin 4...
læs mereTapas menu
Tartar olie hvidløg salt og peber serveres med parmasan friske blade olie på toppen Moulle frites Dampet muslinger gulerødder selleri Rødvins braseret salvie og rødvin løg Tartar … olie … hvidløg … salt og peber … serveres med parmasan … friske blade og...
læs mere