Stegte sild i balsamico og lakrids

Tilberedningstid : 45 Minutter

Dampet Muslinger

1 kg muslinger 2 gulerødder 1 porre 1/8 selleri 1/2 l piskefløde 2 dl hvidvin evt hakket dild Muslingerne vasket og renses godt ... sørg for at de åbne tages fra.... snit grønsagerne i små tern 1x1 ... sæt en gryder over med hvidvin og fløde .. kom...

Kogt Torsk

Tilberedningstid : 45 Minutter
6-8 personer

Bautahøjs berømte fiskesuppe

4 tørrede abrikoser, 1 løg og 1 fennikel skæres ud i fine tern. ½ chili, ½ ingefær og citronskal hakkes så fint, at det støver. ½ mangofrugt, 1 gulerod, ¼ selleri og 1 porre snittes fint. Tilsæt  1 knivspids safran og ¼ fl. hvidvin og lad det hele koge ind...

Mandler med lakridspulver

200 g Mandler 2 spsk Lakridspulver   10 minutter ved 170 grader. Når mandlerne er kølet lidt af, så vender du dem i lakridspulveret. De smager super godt, når de er helt afkølet! Ristes i ovnen, dyppes i chokolade og derefter i lakridspulver....
Vis alle
-
Forretter
-
Fiske Forretter

Dampet Muslinger

1 kg muslinger 2 gulerødder 1 porre 1/8 selleri 1/2 l piskefløde 2 dl hvidvin evt hakket dild Muslingerne vasket og renses godt ... sørg for at de åbne tages fra.... snit grønsagerne i små tern 1x1 ... sæt en gryder over med hvidvin og fløde .. kom...

læs mere

Bautahøjs berømte fiskesuppe

4 tørrede abrikoser, 1 løg og 1 fennikel skæres ud i fine tern. ½ chili, ½ ingefær og citronskal hakkes så fint, at det støver. ½ mangofrugt, 1 gulerod, ¼ selleri og 1 porre snittes fint. Tilsæt  1 knivspids safran og ¼ fl. hvidvin og lad det hele koge ind...

læs mere

Mandler med lakridspulver

200 g Mandler 2 spsk Lakridspulver   10 minutter ved 170 grader. Når mandlerne er kølet lidt af, så vender du dem i lakridspulveret. De smager super godt, når de er helt afkølet! Ristes i ovnen, dyppes i chokolade og derefter i lakridspulver....

læs mere

Yakitoristicks

2 Kylling Bryster fra landkylling eller 4 alm. kylling bryster 5 spsk. Japansk soya 1dl. Sake (Japansk risbrændevin) 3 tsk. Sukker 2 tsk. Ahornsirup 1/2 spsk. Olie Marizena til at tykne med. 2 skalotteløg i tern 2 fed hvidløg i fine tern 1 dl. hvidvin 4...

læs mere

Tapas menu

Tartar olie hvidløg salt og peber serveres med parmasan friske blade olie på toppen Moulle frites Dampet muslinger gulerødder selleri Rødvins braseret salvie og rødvin løg Tartar … olie … hvidløg … salt og peber … serveres med parmasan … friske blade og...

læs mere